57new

Народно събрание

За ясни правила и нормалност в политиката призова Карадайъ от митинг в Борино

Онова, от което се нуждае страната е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Борино, където присъства на празника на града. Той напомни, че грешната формула на властта, конструирана преди година и половина, допусна участието на крайните националисти в управлението. Дори само в последния месец от работата на Народното събрание беше белязан от приемането на законопроекти, свързани с некъществуващи теми, които създават разделителни линии в обществото, само и само да обслужат интересите на националистите, подчерта председателят на ДПС. Никой не трябва да забравя, че всяка разделителна линия залага опасни перспективи пред сегашното и бъдещите поколения. Затова и няма как да продължи тази объркана власт, каза Карадайъ, особено на фона на тревожните процеси, които се случват в Европа и света.

Тук в Борино показахме колко силни и отговорни можем да бъдем, когато сме обединени и нека принесем това единение и на национално ниво,  призова Карадайъ.

“Като признавам, че изпитвам силно вълнение, защото се изправям пред вас за първи път в качеството си на председател на ДПС, искам да ви кажа, че това е признание за всички боринчани и да ви уверя, че няма да се изложим! Нито пред ДПС, нито пред страната!”

На празника на община Борино, от където е родом председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, присъстваха областният управител на Смолян Недялко Славов, областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински, кметовете на Рудозем, Неделино, Белица, Сърница, представители на община Кърджали, общински съветници и общински председатели на ДПС от родопските общини, гости от Турция.  От името на изселническите организации в Турция боринчани бяха поздравени от г-н Фахри Ватансевер.

Кметът на Борино Мустафа Караахмед благодари на гостите за присъствието и заяви : Благополучието и престижът на община Борино са нашата цел, вярвам, че с общи усилия и упорита работа ще постигнем много.

 

image-0-02-01-f7f556a33de73b813bfba6f145e368e5bb9eb3eff95dac184990bccdde77183a-V

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност