Народно събрание

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ: Местан е длъжен да се извини за гафа!

 „Аз знам, че той знае, че не само аз и други, много други вече знаят”, какъв е гафа, коментира Карадайъ. В кулоарите на Парламента председателят на ДПС заяви: „Местан нека първо да се извини за гафа, за голямата лъжа. Той излъга доста хора. Той е длъжен да се извини  на 100-те хиляди  български граждани, които излъга и гласът им отиде напразно. Той е длъжен да се извини и на ДПС и всички наши структури, защото без ДПС никой нямаше да го знае. Той е длъжен да се извини и на тези около половин милион български граждани, които през всичките тези години гласуваха за каузата ДПС, а той консумирише и партийна, и друга власт. Той е длъжен да се извини за гафа! Първо да се извини след това да си намери друго поприще. Да върши това, което може.” 

Карадайъ коментира и подписването на коалиционното споразумение между ГЕРБ и ОП „Позицията ни е ясна - ние не си представяме българското председателство на Съвета на  ЕС, както и европейското бъдеще на страната с участието на националисти и евроскиптици във властта.”

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност