57new

Народно събрание

ДПС проведе работна среща с представители на тютюнопроизводителите

Днес съпредседателите на ДПС Мустафа Карадайъ, Четин Казак и Рушен Риза, зам.-председателят на НС и ДПС Алиосман Имамов, народните представители  Ферихан Ахмедова,Салиха Емин, Ердинч Хайрула, Ахмед Ахмедов, Дурхан Мустафа, Мехмед Атаман, Йордан Цонев  заедно с представители на местната власт и представители на браншовите организации на тютюнопроизводителите проведоха работна среща относно промените в Закона за тютюна и тютюневите изделия.

На срещата Ферихан Ахмедова заяви "В документът са приети текстове, които ще създадат повече проблеми отколкото ще  разрешат проблемите на тютюново производителите. Така направен закона а е формален, не дава допулнителна информация, не решава проблеми. 

Зам. - председателят на НС и ДПС  припомни "предстои гледането на този закон в парламента, ние ще искаме да го отложим за известно време, необходими са допълнителни консултации, най-вече с представители на ГЕРБ впарламента.  Трябва активно да бъдат включени в този диалог браншовите организации, тъй като до момента не е съгласуван с тях. В момента зрее много сериозно напрежение сред производителите, зреят протести."

 

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност