Народно събрание

Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС: Или ще има евроатлантическото парламентарно мнозинство или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България! ПП-ДБ да четат знаците

Това е вечерта на знаците. Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците и да не рушат евроатлантическото парламентарно мнозинство. С тези думи председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи послание към ПП-ДБ след проваленото гласуване на внесения от опозицията вот на недоверие към правителството.

Той предупреди партиите от десния спектър, че това би застрашило евроатлантическото правителство, а и с коалициите, които направиха на местно ниво с Възраждане и с БСП поставят мнозинството под риск.

Или ще има евроатлантическото парламентарно мнозинство или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България, категоричен бе Пеевски.

В подобно нещо ние няма да участваме, а както видяхме и колегите от ГЕРБ няма да участват. Така че, това е вечерта на знаците, лаконичен бе председателят на ПГ на ДПС.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност