57new

Народно събрание

Делян Пеевски, председател на ДПС: Елитът на ПП-ДБ на снимки с контрабандисти – това е нечуван скандал. Българските граждани трябва да знаят кой „политически елит“ открадна техните пари

Виждате, че от ПП има много хора. За другите е рано да съдим, нека да им дадем време да се докажат. Така председателят на ДПС Делян Пеевски коментира състава на служебното правителство, след  клетвата в Народното събрание.

Пред журналистите Пеевски отговори на коментара на Кирил Петков, че ще връщат мутренските години с въпроса „Вие какви времена виждате, че е имало там и към момента. Вашият коментар какъв е?“

 Такова нещо не се случвало никога в държавата. Планини от кеш, партия на пудела, вие се сещате  коя е тази партия. Това красиво същество, носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са. Целият „елит“ на ПП, ДБ е на тези снимки. В дружески, да не кажа, особени така състояния с едни контрабандисти, възмути се Делян Пеевски.

Вие видяхте ли на снимката кои са? Кой е на снимката с контрабандистите? Да видяхте някой от ДПС, да видяхте някой от ГЕРБ, настоятелно попита председателят на ДПС.

А да говориш за мутренски времена, като г-н Петков, след като това се случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф – Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано в особена близост, започвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група - това е нечувано. Надявам се в медиите, нищо да не бъде скрито и да се стигне до края.  Институциите да работят и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, каза Делян Пеевски.

Какъв е коментарът на медиите - такова нещо случвало ли се е? Искрено се надявам, прокуратурата и службите  да не прикрие нещата и  да излезе цялата истина наяве, категоричен бе Пеевски.

Българските граждани трябва да видят, кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, с които се е финансирало се вижда какво, подчерта Делян Пеевски.

Брожения срещу Калин Стоянов има от кой ? От една измислена организация, присъдружна на партията на пудела. Като гледате снимките, кой трябва да остане на поста си. Кой не трябва да бъде в министреството, попита Пеевски.

За избора на членове на новата КПК Делян Пеевски обясни, че Народното събрание ще следва приетите срокове и хронограма. Има срокове и хронограма, когато е по хронограма тогава се гласува. Ние стоим зад тези правила и ще гласуваме членове, допълни той.

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност