57new

Народно събрание

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ: На президентските избори да бъдем единни и отговорни

На празника на миньорите в Рудозем лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ определи управлението на страната като "нестабилно", защото е "е погрешно конструирано". Според Карадайъ има сериозно разминаване между управленската програма на правителството, представена в началото на мандата му, и действията на централната власт.

„Виждаме действия, които са за разделение на обществото, а не за обединение. Нещо повече, когато става въпрос за важни решения за държавата, в Народното събрание основната партия единствено и само може да разчита на системните, отговорни, национално-отговорни партии като Движението за права и свободи a не може да разчита на своите коалиционни партньори. Ето това е ненормалната власт. Преди близо 2 години представителите на управляващата партия отчетоха съвпадения на тяхната и нашата програма и въпреки това, когато се стигна до изработването на формулата за правителството казаха „но” припомни Карадайъ. За това днес се обръщам към вас да ви благодаря за единството, с което постигнахме този добър резултат на местните избори в Рудозем, да ви призова да бъдем така единни и на предстоящия президентски вот и да обърна внимание на всички, че ние сме отговорна партия, но ще кажем „не” на това „но”, заяви Карадайъ.

Организатори на празник на миньорите в Рудозем бе кметът Румен Пехливанов И съорганизатори „Рудметал” АД и „ГОРУБСО-Мадан” АД. На празника присъстваха Адриан Петров зам.- областен управител на област Смолян, евродепутатът Неджми Али, кметове и председатели на общински съвети на ДПС от родопските общини.

IMG 6677

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност