Народно събрание

Евродепутатът Илхан Кючюк откри детска площадка в шуменското село Златар

С нова детска площадка се сдоби вчера шуменското село Златар, община Велики Преслав. Съоръженията  са факт, благодарение на евродепутата и председател на Младежко ДПС – Илхан Кючюк, който на 30.07 лично откри новата придобивка.

Откриването бе уважено и от народните представители от региона д-р Нигяр Джафер – зам.-председател на НС и Хамид Хамид - зам. председател на ПГ на ДПС, Айсел Руфат - областен председател на ДПС - Шумен, Мюстеджан  Шабан - общински председател на ДПС – Велики Преслав, Азиз Садула - общински председател на ДПС - Шумен, Кадир Хасан - общински председател на ДПС – Върбица, общински съветници, кметове на населени места, представители на Младежко ДПС и жители на населеното място.

„Надявам се, че децата в Златар ще се радват на тези съоръжения. Както и че в обозримото бъдеще в България няма да има населени места, чиито деца са лишени от елементарни условия. Крайно време е „голямата“ политика да спре да подминава малките населени места“, коментира Илхан Кючюк по време на откриването. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност