Делегация на ДПС се срещна с новоизбрания кмет на Истанбул Екрем Имамоглу

Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали Хасан Азис разговаря с новоизбрания кмет на Голяма община Истанбул Екрем Имамоглу и кмета на побратимената община Одрин Реджеб Гюркан по време на тържествените прояви по случай 658-те исторически Мазни борби в Одрин.

"Проведохме разговор с кмета на Голяма община Истанбул Екрем Имамоглу, поздравихме го за победата на местните избори и му пожелахме успех в управлението на мегаполиса Истанбул. Поканихме го да включи Кърджали и региона в предстоящата му обиколка на Балканите и ще се радваме да го посрещнем в община Кърджали", заяви Хасан Азис.

Проведена беше работна среща и закуска, в която участваха още Ердинч Хайрулла-член на ЦОБ на ДПС, народният представител Севим Али, областният председател на ДПС-Бургас Ахмед Сюлейман, председателят на ОбС на ДПС-Кърджали Лятиф Расим, депутати от Народнорепубликанската партия (CHP), кметове на общини от тракийската част на Турция, зам.-кметът на Чорлу и представител на ДПС за район Тракия Гюнер Четин и представителят на ДПС за район Мармара Лютви Йозгур.

Делегацията на ДПС бе по покана на побратимената община Одрин и участва в проявите, свързани с Мазните борби, които са включени в списъка на ЮНЕСКО за опазване на световното нематериално културно наследство, чрез провеждащия се всяка година край Одрин турнир по пехливански борби „Къркпънар“.

66273398 2499145523466654 7634928968553988096 n

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност