Мустафа Карадайъ от село Вълнари: В нашата община Никола Козлево хората не трябва да се страхуват да изразят волята си, защото хората са силата!

С предизборен митинг в  село Вълнари, ДПС откри кампанията за избор на кмет на община Никола Козлево,  за общински съветници и за кметове на кметства. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова за подкрепа на кандидатите на Движението, за да се приложи в община моделът на отвореното управление – участие на граждани във вземането на решенията и в контрола по изпълнението им.

„Какво направиха нашите колеги. Минаха през всички населени места, когато бяха общите събрания и направиха регистър на всичките теми и проблеми,  които трябва да решава местната власт в съответните населени места. После направиха разширено заседание на Общинския съвет заедно с всички кметове на кметства и ги подредиха по приоритет. Хората знаят докъде е стигнало, какво следва и кога ще се реши съответният проблем. Ето това е Движението за права и свободи, заяви лидерът на ДПС.

С тези темпове, с които в момента се развива България, нашите деца ще бъдат в Западна Европа, каза още лидерът. С тези темпове няма да стигнем далеч. Карадайъ каза, че България има нужда от ускорено догонващо развитие, а ние в ДПС имаме ясната програма как да го направим, обяви той. Ще го направим, защото ние милеем за нашата страна и трябва да дадем бъдеще на нашите деца. Ние сме длъжни да създадем условия с нашия почтен и честен труд нашите деца да имат достоен живот в нашата родина и в нашата община Никола Козлево, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Карадайъ каза още, че хората не трябва да се страхуват да изразят волята си, защото хората са силата. 

„Тези, които си мислят, че може да уплашат този народ, горд, честен, трудолюбив, с чест и достойнство иска да живее, няма как да го допуснем“, бе категоричен Карадайъ.

Мустафа Карадайъ  призова на 27 октомври да се гласува с бюлетина номер 55 и още на първи тур общината да има кмет от ДПС, а той да започне от първия ден да работи за решаване на проблемите на общината.

На предизборния митинг присъстваха още зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и бившият народен представител Христо Бисеров.

20191005 173841

Печат Е-мейл

footerimage

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност