ДПС Пазарджик-Мустафа Карадайъ: Преди 27 години свалихме тоталитарната система, която бе потъпкала достойнството и гордостта на част от обществото

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и централният предизборен лъч се срещнаха с членове и симпатизанти в гр. Сърница. По време на срещата беше представена листата на ДПС за Пазарджик. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители, областни и общински председатели на ДПС, кметове и общински съветници.

По-късно зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова, Йордан Цонев – водач на листата в Хасково , Искра Михайлова – евродепутат и втора в листата в Пазарджик и Сергей Кичиков- трети в листата проведоха предизборни среща в с. Драгиново и с. Света Петка.

В своето изказване Искра Михайлова благодари за даденото доверие и помоли за подкрепа на предстоящите избори на 26 март. Тя заяви, че ДПС е партия, която отстоява интересите на всеки един гражданин на България, „защото проблемите на Драгиново са проблеми на граждани на Европа, живеещи в малките населени места”. Тя призова всичи жители на Драгиново да подкрепят своя кандидат Сергей Кичиков, който е родом от Драгиново и познава най-добре техните проблеми.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Младежкият председател Илхан Кючюк, областният председател на ДПС Пазарджик Юмер Хамза и кандидатите за народни представители Зехра Алиш, Осман Мурадов и Фатма Исаева се срещнаха с членове и симпатизанти на ДПС от с. Нова Махала, община Батак и гр. Пещера. Пред събралото се множество Карадайъ заяви „Преди 27 години свалихме тоталитарната система, която бе потъпкала достойнството и гордостта на една част от обществото, която работеше против завета на Левски."

IMG 1032

IMG 1033

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност