Централният предизборен лъч на ДПС пристигна в Пловдив

Централният предизборен лъч пристигна в Пловдив за да се срещне с членове и симпатизанти на партията. Бяха проведени срещи със структурите в Пловдив и водачът на листата за Пловдив град Петя Раева. По-късно в читалището на кв. Долни воден в Асеновград беше представена листата на ДПС за Област Пловдив. Водачът д-р Джевдет Чакъров изрази своята благодарност за доверието, което е получил от структурата и категорично заяви „Трябва да бъдем непреодолим фактор в управлението на страната, за да можем да продължим политиките за да подобряваме качеството на живот в цяла България и в малките населени места от където получаваме подкрепа за да направим тези политики в реалност. Ние сме за развитие на икономиката, за равитие на бизнеса,   за откриването на повече работни места. Ние сме за отстояване на правата и свободите, да има растеж за да бъде България едно по- добро място за живеене,ние това го можем и ще продължим да го правим.”

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви че „основната задача на ДПС е да поведе битка с омразата, разделението и противопоставянето, но за съжаление вече 27 години се чувстваме сами.” „Имаме ясна и изпълнима програма с 9 секторни политики, пречупени през призмата на борбата с бедността и демографската криза. Защото бедността и омразата в съчетание са много опасни, особено на Балканите” заключи Карадайъ.

IMG 7113

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност