Централният лъч на предизборна обиколка в област Хасково

Централният предизборен лъч проведе предизборни срещи в хасковските общини Харманли и Стамболово. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Филиз Хюсменова-зам.-председател на ДПС и евродепутат, Илхан Кючюк-председател на Младежко ДПС и евродепутат бяха придружени от водача на листата на ДПС Хасково и член на ЦОБ Йордан Цонев и кандидатите за народни представители Мехмед Атаман, Маджид Мандаджъ, Мехмет Лятиф, Мюмюн Мюмюн, Йозджан Мехмед, Росен Атанасов, Екрем Юзеир, Неджатин Шакир. На предизборните срещи бяха представени кандидатите за народни представители за Хасково.

 По време на срещите ръководството на ДПС и  водачът на листата в Хасково Йордан Цонев  представиха основните приоритети в предизборната програма на ДПС. Жителите на Стамболово имаха възможност да зададат своите въпроси, да благодарят и да изкажат своята силна подкрепа за ДПС.

Мустафа Карадайъ и водачът на листата в Хасково Йордан Цонев се срещнаха с представителите на бизнеса в Хасково. На срещата Йордан Цонев разясни основните мерки, които ДПС предвижда и постави като акцент  върху основната цел, а именно  намаляване на административната тежест върху бизнеса. Представители на бизнеса зададоха своите въпроси, пряко касаещи техния сектор и направиха своите предложения. Йордан Цонев от своя страна заяви, че икономическата програма на ДПС не е окончателно затворена и очаква предложения на представителите на различни браншове.

По- късно председателят Мустафа Карадайъ, водачът Йордан Цонев и Филиз Хюсменова уважиха дамското празненство по случай 8 март на Женското дружество на ДПС Хасково.  В  сватбения салон на Хасково  се бяха събрали над 500 жени, които посрещнаха  с радост официалните гости. 

20170314 151944

20170314 121245

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност