Мустафа Карадайъ в Черноочене: Можем да поемем отговорността да извадим страната от кризите

В тези тежки и трудни времена ние можем да поемем отговорността да изведем страната от кризите. Затова ДПС трябва да е във властта, заяви председателят й Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Черноочене.

Черноочене1

Този, който иска да бъде независим, трябва най-малкото да носи своята отговорност, добави Карадайъ и честити на хората от кърджалийската община Деня на Независимостта на България.

Карадайъ заяви още, че останалите партии вместо да спомагат да преодоляване на проблемите, наслагват допълнително кризи.

Черноочене3

Причината да не ни искат за партньори, е страхът - това важи и за ГЕРБ, и за ПП. Те пред камерите казват, че не искат ДПС, но като ги няма камерите, чукат на вратата, призна Карадайъ.

Той е категоричен, че омразата, разделението и разделителни линии създават политическата криза.

Много дълго време си позволявахме лукса да наблюдаваме отстрани как се руши държава, държавност и демокрация, заяви Карадайъ. Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ символ на властта е била джипката, т. е. прищевките, но сега в основата на новото управление трябва да са националните цели и приоритети.

Черноочене5

Вместо лъжата, да поставим на преден план приоритетите и целите. Вместо омраза, противопоставяне и разделение - на преден план да сложим съгласие, нормалността, обединението. Само така ще преодолеем политическата криза, ще има стабилност и за инвестициите, и за работните места. Това ще доведе до сигурни доходи и младите няма да търсят препитание в чужбина, каза Карадайъ.

Той припомни, че това вече се е случвалоq докато във властта е било ДПС - 2001-2005 година.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност