Мустафа Карадайъ в Деня на независимостта: Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет

Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които трябва да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет, да гарантираме успех и достойно място на страната ни в обединена Европа. Това заяви председателят на ДПС в специална своя позиция по повод Деня на независимостта.

Паметник2

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ:

Днес се навършват 114 години от провъзгласяването на Независимостта на България и възраждането на българската държавност.

Денят на независимостта се нареди завинаги сред онези дати в националния ни календар, които показват, че най-значимите си успехи постигаме със собствените си обединени усилия, водени от разум, единство и национална отговорност.

Паметник3

Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които трябва да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет, да гарантираме успех и достойно място на страната ни в обединена Европа.

Паметник4

В днешните дни на изпитания повече от всякога трябва да си припомним решителността и волята на нашите деди. В тях ще открием сили и вдъхновение да отстояваме достойнството на България, националната ни независимост и бъдещето на една горда и обединена България!

Този празник може да ни вдъхновява за обединение и просперитет!

Честит празник!

Паметник6

С почит към Деня на независимостта и към героите на този ден, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движението и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, както и участниците в Централния лъч на Движението, и всички кандидати от листата на ДПС-Кърджали за 48-то Народно събрание, поднесоха цветя и венци пред паметника на българските войни, паднали за освобождението на Кърджали.
Дълбок поклон в знак на уважение и към примера на войните за следващите поколения – нека никога не забравяме този знаменит подвиг в името на България, каза д-р Азис.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност