Мустафа Карадайъ към младите в Кърджали: Бъдете най-подготвените, най-знаещите, най-можещите

Бъдете най-подготвените, най-знаещите, най-можещите, всеки в своята сфера, а взети заедно - във всяка сфера. За да се развиваме ускорено и изпреварващо на останалите държави и да бъдем наравно с тях. Този апел към младите хора в Кърджали отправи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща с младежи и жени в областния град.

Кърджали среща

Искра Михайлова каза: "Вода и жена няма какво да ги спре". Дълбок поклон и благодарност към вас, обърна се към дамите Карадайъ. И заяви: "Миналата година 3 пъти бяхме на избори. Кърджали доказа себе си. Дамите и младежите доказаха себе си.".

Кърджали среща2

Страната се намира в тежка ситуация - множество от кризи, най-голямата от които е политическата. Някой казват, че е от няколко месеца, други, че е от две години. Според мен политическата ни криза е от 13 години, заяви лидерът на ДПС. И подчерта: "Затова 13 години икономиката на страната ни не се развиваше".

Кърджали среща3

Липсата на политическа стабилност е най-големият проблем в страната, има ли стабилно законодателство, няма ли рекет върху бизнеса и върху хората, има сигурност за инвестициите. Има ли сигурност за инвестициите, идват инвеститорите. Има работни места и доходи, каза Мустафа Карадайъ. Той припомни, че в периода 2001 - 2009 инвестициите стигнаха 6 милиарда лева на година - 1/3 от брутния вътрешен продукт.

Кърджали среща11

Ние трябва да преодолеем политическата криза в България. Само ДПС може да го направи, защото ДПС създава полето за диалог, категоричен бе председателят на ДПС.

Кърджали среща10

Много безотговорно е да се говори, че след 3 месеца ще има други избори. В тези трудни времена само ДПС може да носи отговорност за управлението на страната. Защото има експертизата и пълната координация, и синхрон през Брюксел, през София, през Кърджали, до малките населени места, обобщи Карадайъ.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност