Искра Михайлова в Ардино: Искаме да влезем във властта, защото можем да носим отговорност

Благодаря за всичко, което направихте миналата година. Три пъти заради изборите вие показахте воля, вяра, желание, перфектна организация, доверие – благодаря Ви. Това заяви зам.-председателят на третата по големина група в Европейския парламент - "Обнови Европа", Искра Михайлова, евродепутат от ДПС/АЛДЕ, по време на предизборна среща на партията в Ардино.

Ардино1

Като имаме проблеми вкъщи с плочките или покрива, кого викаме? Кирчо ли? Той освен да направи по-голям проблем, друго не може. Когато имаме проблем, каним майстор. В кризи сме и повечето сами си ги причинихме, защото допуснахме в продължение на години да ни управляват некадърни. Най-некадърното управление бе в последните месеци. Но сега, когато трябва да оправим покрива, плочките, отоплението, когато трябва да си напълним хладилника, ще поканим майсторите. А майсторите сме ние, ДПС, заяви Искра Михайлова.

Ние имаме самочувствието, опита и доверието на нашите европейски партньори, категорична бе тя.

Ардино9

Първите проекти на България с европейски пари бяха проектите на общини от ДПС и Ардино беше сред тях, припомни евродепутатът. И посочи, че изготвянето на новите оперативни програми се бави вече две години, защото експертите на ДПС не са във властта, за да ги напишат, както направиха в първите два програмни периода.

Г-н Кмете, вие имате готови проекти, нали? Стоят и чакат. Това са проекти за водоснабдяване и осветление, за нови инвестиции – стоят и чакат. Парите в Брюксел - и те стоят и чакат, заяви Михайлова. И подчерта: "Затова искаме да влезем във властта. Не защото е много благо, това е огромна отговорност. А защото ние можем да носим тази отговорност.".

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност