Искра Михайлова в Хасково: Ще направим Плана за възстановяване и устойчивост работещ, ще осигурим инвестиции в малките фирми и помощи за хората

Единствено ДПС има смелостта да каже: да, в кризи сме, но ние сме готови да ги преодолеем, затова искаме подкрепата, за да участва ДПС в управлението на България. Това заяви зам.-председателят на третата по големина група в Европейския парламент - "Обнови Европа", Искра Михайлова, евродепутат от ДПС, на предизборна среща в Хасково.

Хасково3

Затова ДПС трябва да има трима депутати от Хасково. Затова трябва хора от листата на Хасково да участват в изпълнителната власт. Затова трябва всички ние на 2 октомври да гласуваме в № 1, призова тя. И заяви: "Било подарък от съдбата. Въобще не е така. Ние сме си № 1. Хасково винаги е било № 1.".

Това е нашият номер. Ние сме си го заслужили, защото ние можем, каза Искра Михайлова.

Хасково1

Ние имаме самочувствието, увереността, експертизата, контактите и перспективата да участваме в управлението на страната. Самочувствието ни идва от направеното, когато управлявахме България от 2001 до 2009 г. Тогава дойдоха първите пари от Европа за България - 13 милиарда евро. Кой ги договори. Скромно ще кажа ние, ДПС, никой друг, заяви Искра Михайлова.

Ако ДПС участва в управлението, ще направим така, че Планът за възстановяване и устойчивост да работи и да дойдат инвестиции в малките фирми, да дойдат помощи за хората, за домакинствата, да излезем от този свредел на инфлацията, който ни води надолу, обеща евродепутатът. И подчерта: "Ние знаем как да го направим.".

Освен самочувствието, че имаме опита, ние имаме и самочувствието, че зад нас е подкрепата на всички европейски структури, категорична бе Михайлова.

Тя благодари на Хасково за подкрепата на предишните избори и изтъква ролята на областта в подкрепата за бежанците от Украйна. Толкова много хора се хвалят, че са помогнали на бежанците от Украйна. А нашите хора си мълчат, защото ние така правим. Ние правим хаир. Аз ви обещавам, че цяла Европа ще разбере какво са направили в Минерални бани, увери Михайлова.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност