Сезгин Мехмед в Хасково: С нашите ценности и опит ще преодолеем всички кризи

Истинската политика започва с действия. Другите партии започнаха да се хвалят колко млади хора имат в листите си. В предното Народно събрание 30% от групата на ДПС бяха млади хора. Това заяви водачът на хасковската листа на ДПС Сезгин Мехмед, лидер на Младежко ДПС, на предизборна среща в Хасково

Хасково1

Преминаваме през трудни времена. Демокрацията изисква опит и време. За 32 години преминахме през какви ли не препятствия и изпитания. Създадохме младежка организация, която да бъде подготвена за утрешния ден, изтъкна Мехмед.

Само с нашите експерти можем да направим българската икономика по-развита. Готови сме да управляваме, подчерта лидерът на Младежко ДПС.

Хасково2

Двама депутати за област Хасково няма да ни стигнат, затова трябва трети. Вашата подкрепа означава много голяма отговорност към държавата и държавността, защото има само един път и той е ДПС да участва във властта, подчерта още Сезгин Мехмед.

С нашите ценности, отговорности и опит ще преодолеем всички кризи – първо политическата, а след това и останалите, категоричен бе Мехмед.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност