Мустафа Карадайъ пред младежи: Ако не гласувате, наказвате себе си, не политиците

Много погрешно е да си мислите, че като не се гласува, се наказват политиците. Наказвате себе си, защото все някой ще отиде да гласува и ще има избрани 240 народни представители. Това обясни председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща с младежи и жени в Хасково.

Среща с младежи1

С участието на избори всички ние казваме кои да са тези депутати и затова много внимателно трябва да прецените кого да овластите с вашите проблеми, добави той.

Среща с младежи2

На тези, които избирате - давате пълномощното и от тях ще търсите отговорност. Ако те не са на власт, сезирайте ги, за да поставят вашите проблем. Ако са на власт - изисквайте да търсят начини на решаване на въпросите.

Среща с младежи3

Като виждате, че едни не стават, а други са доказали, че вършат работа - гласувайте за тях. Говоря за ДПС, защото сме доказали, че имаме опита, експертизата и ключа за решаването на вашите проблеми. Доказали сме, че можем да водим държавата в правилната посока, добави лидерът на ДПС.

Среща с младежи5

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност