Карадайъ в Минерални бани: Трябва ни нов модел на управление

Досегашните модели на властта - джипката и лъжите, трябва да бъдат заменени с нова формула, която ще осигури сигурност на инвестициите и законодателство, и стабилност на доходите, на работните места. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Минерални бани, Хасковско.

Минерални бани10

Ние призоваваме - формулата да бъде вместо разделение - съгласие, вместо лъжа - ясни приоритети по националните цели, които заедно да отстояваме, за да градим общото ни бъдеще в България, каза Карадайъ. Само така ще можем да зададем правилната посока на развитието на страната, добави той.

Минерални бани2

Няма друга партия, която да се гордее със своята биография така, както ДПС, заяви председателят на ДПС и изброи три от причините за гордост.

"Първата е участието ни в централната власт от 2001 до 2009 година, когато стопихме дълга с 16 милиарда, увеличихме с 6-7 милиарда евро средногодишно инвестициите и оставихме 8,5 милиарда фискален резерв.

Минерални бани5

Втора е, че написахме оперативните програми за първите два оперативни програми.

Третата е, че кметовете на ДПС първи реализираха проектите и така европейското финансиране достигна до гражданите и фирмите", обясни Карадайъ.

Минерални бани6

Той припомни, че следващите 10 години след управлението на ДПС страната е влязла в хаос, 500 000 са напуснали страна, а след това във властта са дошли случайни минувачи, които за 9 дни са изхарчили 9 милиарда от фискалния резерв.

Минерални бани7

Когато ДПС участва във властта, има стабилно управление и сигурност за инвестициите. Затова нашият апел е - за да е номер 1 държавата, има нужда от експертизата на ДПС. За да е номер 1 държавата, има нужда от философията на ДПС за заедността, заяви Карадайъ.

 

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност