Мустафа Карадайъ в 9,13 ч.: Гласувах с разум, отговорност и диалог политиците да решават проблемите на хората

Гласувах за едно по-добро бъдеще в нашата родина България. Гласувах дневният ред на българските граждани да бъде дневен ред на политиците, на Народното събрание и на бъдещото правителство. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като упражни правото си вот. Той гласува точно в 9,13 ч., като избра да даде гласа си с машина.

Мустафа Карадайъ вот1

"Гласувах да се решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и диалог и политиците да тръгнат да решават проблемите на хората и да излезем страната от кризите, в които се намира България.", категоричен бе той.

Мустафа Карадайъ вот2

Ние подкрепяхме всеки български гражданин, който иска да упражни конституционното си право на глас, никой да не го ограничава, включително и с технически средства, коментира Карадайъ, след като гласува. Сега, аз доколкото виждам, всеки един български гражданин, може да гласува с бюлетина или с машина, допълни той.

Мустафа Карадайъ вот4

Вече я няма онази демагогия, която я пишеше в Изборния кодекс, че гласуването е задължително, но от друга страна правим всичко възможно да ограничим някои български граждани да не могат да гласуват. По един или друг начин заедно с вас медиите, трябва да решим този въпрос. Конституцията е ясна, заключи Карадайъ.

Мустафа Карадайъ вот6

Мустафа Карадайъ вот3

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност