Мустафа Карадйъ от Бунцево: Антикризисните мерки за земеделието влизат в ангажиментите ни за новия кабинет

Незабавно стартиране на Плана за развитие на земеделието и ефективно и целенасочено използване на европейските средства за земеделието, което включва и спешни антикризисни мерки – подкрепа, за да може малките земеделци и животновъди, малките преработватели да получат подкрепа.

Бунцево1

Това е ангажимент, който ДПС поема, ако бъде част от мнозинството, което ще излъчи редовен кабинет, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадйъ в село Бунцево по време на откриването на паметна плоча за жертвите на Възродителния процес. В предизборната среща участваха зам.-председателят Йордан Цонев, водач на Великотърновската листа и втори в листата за Благоевград, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов. Водач на листата на ДПС за Благоевград е Делян Пеевски.

Бунцево2

Чухме хората от цяла България, навсякъде за тях основният проблем е обедняването - високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и недостатъчните доходи, каза лидерът на ДПС.

И добави: "Затова, на финала на нашата предизборна кампания заявяваме, че сме готови не да дадем обещания и надежди, а да поемем ангажимент за конкретни решения за решаване на проблемите на хората!".

Бунцево3

Той назова и останалите ангажименти, които ДПС е готова да поеме, ако бъде част от мнозинството на НС, което ще състави редовен кабинет, като заяви, че най-важното от всичко е спиране на прогресивното обедняване.

Ще работим за ефективно и целенасочено използване на целия ресурс за България предвиден от ЕС, заяви Карадайъ.

Бунцево6

Той подчерта, че приоритет е също така ефективната и целенасочена подкрепа за уязвимите групи от населението.

Акцент ни е достъпното здравеопазване, защото е абсурд то да не съществува през ХХІ век, добави Карадайъ.

Бунцево7

Според него безспорен приоритет ще е качественото образование, което да подготви младото поколение за пазара на труда в България и в Европа.

Младите хора трябва да се обучават в Европа и в целия свят, но с наученото да се върнат тук, в нашата Родина, в България.

В предвидима среда за правене на бизнес с наученото да дойдат и да направят така, че нашите населени места, да станат по-добро място за живеене. Да се развиват тук, да развиват и региона, обясни лидерът на ДПС.

Бунцево8

Според него трябва да има предвидимата среда за развитие на бизнеса, която да включва и съдебна реформа, но не каквато говорят опонентите - "да сменят някои персони, за да овладеят съдебната система".

Нашият ангажимент ще е да има съдебна реформа, която да гарантира независимостта и ефективността на съдебната система, каза още Карадайъ.

Бунцево11

Това са ангажименти, които поемаме, защото това искат хората от нас. Затова с разум, отговорност и диалог гласувайте за ДПС, призова Карадайъ.

Видяхме в кризисни времена и изпитания как можем да се обединим и да покажем силата на нашия род – депесарския род, нека отново покажем силата, добави той.

Бунцево13

Да го направим и в името на много от героите на демокрацията, които платиха тази цена със здравето си, други с живота си. Нашият дълг е да пазим, да браним свободата и демокрацията. И да помним делото на тези, които загубиха живота си за нея, припомни Карадайъ.Бунцево9

От години сме обединени с идеята да отстояваме нашата идентичност, да бъдем горди и достойни граждани с нашата идентичност с нашата култура и традиции, с нашата религия и с нашите имена, каза още лидерът на ДПС.

Бунцево10

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност