Атидже Вели в Барутин: Силно ДПС в Народното събрание, за да решаваме проблемите в Родопите

Да се поклоним пред паметта на нашите герои. Те платиха с живота си, за да можем днес да живеем в демократична България. Това заяви евродепутатът Атидже Вели пред множеството, събрало се в доспатското село Барутин на възпоменателен митинг в памет на жертвите на т.нар. „възродителен процес”. Той се проведе пред паметната плоча на загиналите през 1972 г. В него участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова, водачът на листата за Смолян Хайри Садъков и социалният експерт д-р Хасан Адемов.

Барутин14

Мотото на ЕС е  „Единни в многообразието“. То описва много добре ДПС, защото ДПС е най-европейската и най-българската партия. ДПС е основана, за да защитава правата и свободите и демокрацията. ЕС също е основан на база ценностите - на правата и свободите и чак  след това е икономически съюз, подчерта Вели.

Барутин1

В ЕС и Европейския парламент има диалог. И ние с нашите колеги в диалог успяхме да защитим повече средства за малките населени места, за малките общини, за малките земеделци. 16 милиарда лв. за България за малките общини, припомни Атидже Вели.

Обикаляйки в България, виждаме обаче че те не стигат до никъде. Защото в последните години управляват едни, които казват „Има как“, но не могат. Затова оттук, от Барутин им казваме: „Вие не знаете как“, заяви Вели. И обясни защо.

Барутин2

Само ДПС е доказало, че може да пише оперативни програми, за да може европейското финансиране да стигне до всяко кътче на България, посочи евродепутатът от Движението.

Други наши опоненти говорят за стабилност, но след като управляваха 13 години еднолично, сега се сещат да защитят повече средства за малките общини и за малките земеделци в Брюксел. Къде бяха досега?! – попита тя.

Тук, от Барутин, ви призовавам да гласувате с разум, защото ДПС е единствената партия, която работи за решаване на проблемите на хората – и от малките населени места, и от големите градове, заяви Атидже Вели.

Време е за обединение. Нека бъдем заедно и единни, за да може да имаме силно ДПС в Народното събрание, за да можем да решаваме проблемите в Родопите, призова тя.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност