Искра Михайлова от Барутин: Другите политици се учат от нас – припознаха посланията ни. Това е предпоставка за диалог в 49-ото НС

Разум, отговорност, диалог - РОД, към който ние принадлежим. Заедно днес в Барутин са депесарите от нашия РОД, от всички общини, защото е голям нашият род, той е мъдър. Само мъдър род помни и има сили да продължава напред и има сили да носи отговорност. С тези думи евродепутатът от ДПС Искра Михайлова се обърна към множеството, събрало се в доспатското село Барутин на възпоменателен митинг в памет на жертвите на т.нар. „възродителен процес”. Той се проведе пред паметната плоча на загиналите през 1972 г. В него участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атедже Вели, водачът на листата за Смолян Хайри Садъков и социалният експерт д-р Хасан Адемов.

Барутин14

Да се поклоним пред паметта на  тези хора дали живота, здравето и свободата си в името на демокрацията, призова Михайлова. И заяви: „Тук, от Барутин, се обръщам към всички мои колеги от Брюксел,  за да им кажа, че ние успяваме да  правим избори 5 пъти поред, защото имаме памет, настояще и бъдеще.”.

Барутин5

ДПС е винаги сред своите избиратели и всяка година е тук,  в Барутин, за да напомня и да покаже, че помни и да покаже, че бъдещето е в нашите ръце, категоричена бе тя.

Апелираме към всички политици в България: Бъдете разумни, бъдете отговорни, бъдете диалогични като нас, учете се от нас, призова още Искра Михайлова.

Барутин13

И те се учат. Още на третия ден те припознаха нашето послание и казаха, че дневният ред на хората трябва да стане дневен ред на политиците. Друг наш опонент, който 13 години управлява еднолично,  изведнъж започна да говори за разум и диалог. Значи нещо е чул , това може да бъде основата за бъдещ  диалог, заяви Михайлова. И припомни, че в 49-ото НС партиите сближаваха позиции, повтаряйки посланията на ДПС.

Барутин15

ДПС от 33 години обяснява, че всеки български гражданин има равни права за качество на живот. Трябва да бъде еднакъв стандартът  и тук, в Браутин, и в Европа. И Барутин трябва да има европейски стандарт на живот, подчерта евродепутатът от ДПС.

Барутин1

Ние имаме правото да бъдем водещи в процесите за развитие на ЕС, защото ние сме водещи в развитието на България. Ние можем, ние знаем, ние  умеем, ние имаме младите хора, ние можем в бъдещето Народно събрание да бъдем част управлението на страната, от мнозинството, и да участваме в излъчването на редовен кабинет в България, категорично заяви Михайлова.

Това ни е нашата задача. И имаме това сачувствие, допълни тя.

Барутин2

Искра Михайлова заяви, че самочувствието на ДПС идва от 8-годишния мандат на управление. 4 години от него ДПС беше мандатоносител и носеше цялата отговорност. Тогава имаше работа и за строителни работници, имаше инвестиции, тогава изплатихме дълга си, но натрупвахме резерв,  тогава бяхме просперираща държава, припомни Искра Михайлова. И подчерта: „Знаем как с нашите кметове, които са показали модела ДПС във всяка община, с нашите общински съветници, с нашите народни представители !”.

Барутин6

Ние заедно можем да постигнем много и да направим така, че ДПС да гради бъдещето на страната ни и на обединена Европа. С номер 13 и в името на тези, които са дали живота си, обобщи Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност