Ертен Анисова: Всеки глас за ДПС е глас за бъдещето на България

Вече 33 години Движението за права и свободи е доказало, че е най-диалогичната партия. Когато участвахме в управлението, успяхме да се справим с кризата и да вдигнем държавата на крака. Това ни дава самочувствието сега да заявим, че трябва да се излъчи стабилно мнозинство, а след това и редовно правителство, което да се заеме с решаването на проблемите на хората, а не с политически и партийни интереси. Това заяви водачът на листата на ДПС за Добрич Ертен Анисова в предаването „Беновска пита“ по радио К2.

Ертен Анисова при Беновска

Тя добави, че приоритети на ДПС са борбата срещу прогресивното обедняване, растящите цени и липсата на инвестиции. Блокирането на евросредствата също допринася за кризата. По отношение на необходимите икономическите мерки, тя заяви, че раздаването на помощи на калпак не може да пресече обедняването.

Трябва да се подпомагат уязвимите групи, а обедняването може да се спре само с инвестиции, каза Енисова. Тя съобщи още, че днес в град Ялова се открива културният център, който носи името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Това културно средище бе създадено още преди 20 години като Балканска къща „Ахмед Доган“, като там се пресъздава обстановка от много региони в България, а също така се провеждат и курсове по българки език, заяви Анисова.

Ертен Анисова при Беновска1

Водачът на листата на ДПС за Добрич коментира и доклада на Държавния департамент на САЩ, който излезе по-рано тази седмица, като заяви, че трябва да го четем с разум и отговорност, да си вземем поуките, а не да се правим на обидени.

В този доклад ясно ни беше казано, че има дефицит на права и свободи, които са основна ценност за ДПС, както и че няма медийна свобода, заяви Анисова. ДПС е национално отговорна българска партия, която работи с грижа за българските граждани, за развитието на страната. Успяхме да се преборим в 48-мото НС за хартиената бюлетина, което дава възможност на всеки гражданин да упражни правото си на глас, каза още Анисова.

Тя поздрави мюсюлманите с настъпването на Свещения месец Рамазан, както и християните - с празника Благовещение. Всеки глас за ДПС е глас за бъдещето на България, не случайно ДПС има най-голямата младежка организация в страната. Гласувайте с номер 13, защото така вие гласувате за разум, за отговорност и за диалог, за по-доброто бъдеще на България, каза още Ертен Анисова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност