Д-р Хасан Адемов в Кърджали: "Промяната" е като слон в стъкларски магазин - съсипаха социалната система

В Кърджали агитация не правим. Тук сме, за да дадем самочувствие и кураж на най-добрата листа, не само в Кърджали, но и в цяла България. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на голяма предизборна среща в столицата на Родопите. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, водач на Кърджалийската листа на Движението, зам.-председателят на партията д-р инж. Хасан Азис, кмет на града и евродепутатът Атидже Вели.

Кърджали1

Хората в цяла България казват, че дневният им ред са цените в магазините, високата инфлация, несигурността на работните места. Но отговаря ли Народното събрание на проблемите на хората? Не! Дневният ред политиците е къде да преместят Паметника на съветската армия, каза Адемов. И посочи, че 75 % от българските граждани в момента изпитват затруднения са задоволят основни жизнени потребности от храна, облекло, отопление, осветление, вода - за себе си и семействата си. Това е немислимо в ХХІ век. ДПС трябва да е в управлението на страната, за да поправи тази несправедливост и държавата да започне да функционира нормално, категоричен бе социалният експерт на партията.

Кърджали2

Голям род сме, защото сме от една и съща кръвна група - ДПС+. Позитивна кампания водим, но когато другите лъжат, трябва да им отговорим, каза д-р Адемов. Той отново изобличи лъжата на "Промяната", че има 55 на сто увеличение на пенсиите. Нито един пенсионер не е видял такъв скок на парите си.

Кърджали3

Не може да се лъже така. Но тяхната цел е с парите на всички данъкоплатци да си купят народното доверие и да са в изпълнителната власт. Нищо от това, което обещаха, не се случи, категоричен бе Хасан Адемов. Той припомни и втората голяма лъжа - че пенсиите са преизчислени през октомври. В момента само 1/3 от възрастните хора са видели някакво увеличение на парите си, останалите чакат юли.

Пенсиите се финансират от данъци и дългове, това изкривява цялата система, подчерта Адемов.

Кърджали4

По повод заложените по 15 млрд. лв. дълг годишно той заяви, че е престъпление на всички политически лидери, които прехвърлят сметката от поколение на поколение. Те поръчват музиката, но сметката я плаща народът. Ние също искаме увеличение на пенсиите, но чрез разум - с акъл и експертиза. А тези хора доказаха, че се занимават със социална политика като слон в стъкларски магазин, разсипаха абсолютно всичко. Оттук нататък много трудно ще се оправи тази система, каза още д-р Адемов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност