ДПС и Камарата на архитектите: По-малко бюрокрация

По-малко бюрокрация и намаляване тежестта на процедурите. Около това мнение се обединиха зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, водач на листата в Стара Загора и председателят на Камарата на архитектите в България арх. Владимир Милков.

Камара на архитектите

На срещата, която се проведе в централата на ДПС присъстваха още Цветан Енчев, водач на листата в 25 МИР София, Едиз Саидов, водач на листата в 24 МИР София и Валентин Тончев, водач на листата в 23 МИР София. От страна на Камарата на архитектите в България в разговора участваха зам.-председателите арх. Борислав Борисов, арх. Константин Пеев, арх. Васил Василев - председател на РК София и арх. Емил Стоянов - зам.-председател на РК София.

По време срещата представителите на КАБ отбелязаха проблемните области в законодателството, касаещо бранша, както и мотиви и предложения за разрешаването на конкретните проблеми.

Двете страни се обединиха около необходимостта за намаляване тежестта на процедурите.

Всички ние имаме общ интерес да сведем до минимум бюрократичната тежест на процедурите, каза зам.-председателят на ДПС Халил Летифов. Представителите на КАБ заявиха, че именно това е една от пречките за чуждестранни инвестиции в България.

Ръководството на КАБ и кандидатите за народни представители изразиха готовност за сътрудничество и партньорство относно законодателни промени в следващото 49-то НС.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност