Карадайъ в Груево: Време е ДПС да бъде част от управлението на България

Момчилградското село Груево беше една от спирките на предизборния лъч на ДПС. Кандидати за депутати и активисти на Движението за права и свободи положиха венци и цветя пред паметника, издигнат в памет на трите жертви на т. нар. възродителен процес.

Груево1

Последва среща с жителите на село Груево. На нея присъстваха председателят на ДПС и водач на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ, евродепутатът от ДПС Хатидже Алиева - Вели, областният лидер на ДПС Ресми Мурад, кандидатите за народни представители от ДПС Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шефкед, Павлин Кръстев, Илкнур Кязим и Зюлфие Ибрямова, бившите депутати на ДПС от региона Ремзи Осман, Ердинч Хайрула, Муккадес Налбант, бившият социален министър д-р Хасан Адемов, който отговаря за социалната политика на ДПС.

Груево2

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ направи ретроспекция на случилото се през последните 25 години в България. Подчерта, че управлението на ДПС в периода 2001 - 2009 година е стопило дълга на България от 17,5 милиарда да 1,5 млрд. лв. А при управлението на Бойко Борисов дългът отново нарасна на близо 20 милиарда лева, а през последните 2 години е увеличен на 40 милиарда лева.

"Време е ДПС да бъде част от следващото управление на България, за да бъдат решени натрупалите се през годините проблеми", заяви Мустафа Карадайъ. Той призова присъстващите да гласуват с разум, защото само с разум, отговорност и диалог, защото само така страната ни ще се справи с нарастващата бедност.

Груево3

"Следващата ни цел след като спрем прогресивното обедняване, ще бъде да достигнем средните европейски доходи", каза още Мустафа Карадайъ.

"Ползотворният диалог с хората и стриктното изпълнение на поетите ангажименти е управленски модел, който би послужил за пример на национално ниво. Това е моделът, зададен от ДПС - за диалог, разум и отговорност", заяви кандидатът за депутат и кмет на Момчилград Илкнур Кязим.

Груево4

"Дневният ред на хората са ниските доходи и инфлацията. Трябват мерки срещу обедняването. Трябва дневният ред на хората да влезе в парламента", каза д-р Хасан Адемов. Той допълни, че единствено ДПС знае как се сваля инфлация и припомни, че партията вече го е правила, когато беше в управлението на България в периода 2001-2009 година.
"За нас е важно да представим предизборната ни програма пред жителите на всяко едно населено място в региона, защото в нея се предлагат реални решения на всички належащи проблеми в България", подчерта областният лидер на ДПС Ресми Мурад.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност