Атидже Вели от Джебел: Приоритет на ДПС е оперативните програми да стигнат до малкия бизнес

ЕП гласуваха помощ за малкия и средния бизнес, за да се възстанови след пандемията. 750 милиарда евро бяха заделени за целия ЕС, но малкият и среден бизнес в Бълтария, включително и в Джебел, не е получил нито стотинка. Това заяви евродепутатът от ДПС Атидже Вели на предизборна среща в Джебел. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, който е и водач на листата за Кърджали, зам.-председателят д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали и експретът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Джебел1

Приоритет на ДПС е да се задвижат оперативните програми, да стигнат парите до малките и млади земеделските производители, до животновъдите, до тютюнопроизводителите, заяви още Вели.

Тя припомни и големия опит на ДПС като партията, която е участвала в разписването на програмите и за първия, и за втория оперативен период.

Джебел3

Европейските пари не стигат до малкия и среден бизнес, защото управляващите не знаеха как да ги напишат. Сега обаче, едни наши опоненти, които казват: „Има как“, обявиха, че щели да направят земеделието на България приоритет и да подпомагат малките производители, за да произвеждаме българска храна. Нали точно те написаха Стратегически план за земеделие на България и всеки може да провери какво точно е записано в него, добави Вели.

Джебел9

Навсякъде ни посрещат с думите: ДПС е най- разумната, най-отговорната и най-диалогичната партия. Цяла България очаква от ДПС да реши кризите. Първо политическата, след това и обедняването, заяви още евродепутатът.

Време е за разум, за отговорност и диалог, за да може проблемите на хората да влязат в Народното събрание и да се решават. Това може да го направи само ДПС, подчерта Атидже Вели.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност