Мустафа Карадайъ в Черноочене: Само с разум, отговорност и диалог ще спрем прогресивната бедност

Само с разум, отговорност и диалог ще спрем прогресивната бедност и ще превърнем нашите населени места в добри места за живеене. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, водач на листата за Кърджали, на предизборен митинг в община Черноочене.

Трябва да гласуваме и правим политика с разум, а не с предразсъдъци, се обърна той към огромното множество.

Черноочене2

Заедно с него бяха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, бившите народни представители Ремзи Осман и Мукаддес Налбант и други.

Черноочене1

В събитието участваха кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Кърджали Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж. Павлин Кръстев и Зюлфие Ибрямова, председатели на общинските структури на ДПС, председатели на общински съвети от областта, общински съветници и др.

Надяваме се, че на 2-ри април вечерта отново ще сте сред първенците в подкрепата за ДПС, заяви Мустафа Карадайъ.

Черноочене3

Ние отново ще покажем нашето единство, категорична бе Бедрие Газиюмер председател на Общинския съвет на ДПС-Черноочене.

Време е ДПС да вземе ролята си в управлението и да няма следващи ненужни избори като тези, каза кандидатът за народен представител инж. Павлин Кръстев.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия ДПС е поела ангажимент да превърне района в приятно място за живеене на всички жители. ДПС дава сигурност, спокойствие и увереност, обърна се към присъстващите Айдън Осман.

Д-р Хасан Адемов в изказването си беше категоричен, че ако другите на разбират, че без ДПС не може да има правителство, значи не са в час.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност