Мустафа Карадайъ в Кърджали: Време е за ДПС, време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог!

Централният предизборен лъч на ДПС проведе среща с членове на Женските дружества и Младежката организация на партията от 7-те общини в област Кърджали. Присъстваха председателят на ДПС и водач на листата на ДПС в девети многомандатен избирателен район в Кърджали Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, бивш социален министър, областният председател на ДПС Ресми Мурад, зам.-председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил, народният представител в 48-ото Народно събрание и бивш зам.-министър на образованието Мукаддес Налбант, както и кметовете на общините Ардино, Кирково, Крумовград и Черноочене – инж. Изет Шабан, Шинаси Сюлейман, Себихан Мехмед и Айдън Осман.

Кърджали среща5

В срещата участваха още кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Кърджали Адлен Шевкед, Байрам Байрам, инж. Павлин Кръстев, инж. Юсеин Ахмед, Зюлфие Ибрямова, председатели на Общинските структури на ДПС, председатели на Общински съвети от областта, общински съветници.

Събитието започна с музикална изненада. Мехмед Билял и Лейля Едирнели, изиграха турския народен танц „Сеймен“, и обраха аплодисментите на присъстващите. А сборна група на Женските дружества от 7-те общини в областта представи популярни турски народни песни.

Кърджали среща3

Нужен ни е разум, за да сканираме и оценим политическите, икономическите и социалните параметри на тази кризисна ситуация, в която се намираме. Нужен ни е и разум, за намиране на решения за изход от ситуацията. Нужна ни е и отговорност, за да можем да поемем ангажимент, че ще си изпълним решенията за изход от ситуацията. Нужен ни е и диалог за обединение, съгласие, съединение, така, както показахме в последния месец. Нужен ни е диалог за заедност, така, както правим политика вече 33 години. Нужен ни е диалог за намиране на устойчиви политически формули за решаване на актуалните проблеми на хората и държавата. Затова не случайно мотото на ДПС на предстоящите парламентарни избори е: Разум, Отговорност, Диалог! Време е за ДПС, време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог!“, каза в приветствието си председателят на ДПС и водач на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ. Той призова в деня на изборите с разум всички в Кърджали да излязат и да гласуват с №13, за да има стабилно управление на България.

Кърджали среща6

Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис в своето приветствие подчерта, че формулата за успех на Кърджали е събрана в този салон – дамите и младежите. „Сигурен съм, че на тези избори ще си пожелаем Кърджали да постигне най-малко четирима народни представители, а в Народното събрание да влязат поне 40. ДПС е нашият разум, отговорност и диалог, който носим. След тези избори е време ДПС да заеме своето място в управлението на страната. ДПС има най-голямата младежка организация в Европа, ДПС е с най-многото женски дружества, и най-многото дами в партията“, заяви д-р инж. Хасан Азис.

Кърджали среща7

„Дами, бъдете все така красиви, усмихвайте се! Отговорни сме, диалогични сме и аз вярвам, че ДПС ще постигне още по-добър резултат на предстоящите избори. Младежи, бъдете смели и следвайте мечтите си, за да получите бъдещето, което искате!“, заяви евродепутатът Атидже Алиева-Вели. Тя припомни думите на Маргарет Тачър – „Ако искаш една работа да се свърши, дай я на жените, ако искаш да се разчуе – дай я на мъжете“.

Областният председател на ДПС Ресми Мурад направи ретроспекция за периодите, когато държавата е била в икономическа и политическа криза. Той призова ДПС с №13 да постигне минимум 4-ма народни представители от областта и минимум 40 в страната.

Кърджали среща4

Младежите от областта подариха на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ специална снимка с посланието на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган: „Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори". А представителите на женските организации на партията в Кърджали изненадаха водача на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ с ръчно изработена картина от вълна.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност