Хасан Азис от Крумовград: ДПС ще бъде част от отговорността за управлението на страната

Искам да ви благодаря за пътя, който изминаваме с вас. От началото на прехода до днес Крумовград винаги е доказал, че е бил с ДПС. Крумовград винаги е бил пример за разумна политика. С тези думи кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, зам.-председател на Националното сдружение на общините и зам.-председател на ДПС, се обърна към огромното множество в Крумовград, събрало се на предизборна среща на Движението. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Вели и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Крумовград4

Не случайно в момента Крумовград е сред общините с най-високо икономическо и социално развитие. Затова искам да поздравя кмета на общината г-жа Себихан Мехмед, каза Азис.

Независимо, че сме на извънредни парламентарни избори, нас все ни тегли да говорим за местните проблеми. Няма как да говорим за националните, защото няма орган, които да се занимава с тях, каза Хасан Азис.

Крумовград11

За съжаление, политическите партии в момента се занимават единствено и само със себе си. В момента в нашата страна единствената стабилна държавна структура, част от държавата, е местното самоуправление. И не случайно местното самоуправление е с най-висок процент на доверие от хората, подчерта кметът на Кърджали. И обясни защо това е така.

Крумовград15

Ние говорим за болката на хората, която достига до общината, до кмета, до зам.-кмета. Но тя не стига до правителството и до парламента, защото там няма никой, няма кой да носи отговорността, категоричен бе Азис.

България прави през 3-4 месеца избори, политическите партии, когато влизат в парламента полагат клетва. Но не са прочели най-важното - Съединението прави силата в името на хората и на народа. Това се забрави от партиите, допълни той.

Крумовград16

Демокрацията предполага избори, но изборите предполагат отговорност. След всеки избор хората очакват отговорно поведение на политическите партии. В последните години всяка една от партиите, имащи претенции да поемат управлението страната, се провали. Логиката подсказва, че е ред на ДПС. И аз съм сигурен, че с мощната подкрепа на Крумовград ДПС ще бъде част от отговорността за управлението на страната, обобщи Хасан Азис.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност