Сезгин Мехмед от Хасково: Само ДПС дава възможност на младите да реализират мечтите си

В България има само една политическа партия, която дава възможност на младите да реализират мечтите си и това е ДПС, заяви председателят на Младежкото ДПС и водач на листата за Хасково Сезгин Мехмед на предизборна среща в областния град. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Вели и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Хасково4

Дойде време всички ние да използваме качествата, които ни дава младостта и да покажем разум и отговорност в изборния ден, заяви Мехмед.

Време е дневният ред на младите да влезе в Народното събрание и в него са включени и новите технологии, и качественото образование, и професиите на бъдещето, и по-добрата реализация и развитието на икономиката, добави той.

Хасково6

Енергията на младите хора е необходима, за да покажем, че ни има. Нашите мечти могат да бъдат реализирани само когато участваме в тях, каза председателят на Младежкото ДПС.

Решението е в нашите ръце. Да гласуваме с разум и с отговорност след това в диалог, заедно, с общата отговорност, да решаваме проблемите на хората, включително и на младите хора.

Няма как това да стане без ДПС. Сигурни сме, че посланията ни са достигнали до всеки и ще увеличим изборния резултат, категоричен е Сезгин Мехмед.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност