Искра Михайлова в Асеновград: Рамадан Аталай предложи в най-трудния момент разумни и отговорни решения, в диалог с всички

Страната ни има нужда от разум, за да спрем битките един със друг, да спрем и да се съберем заедно. Това заяви евродепутатът Искра Михайлова на предизборна среща на ДПС в Асеновград. На нея присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, водачът на листата на Движението за Пловдив-област Рамадан Аталай, евродепутатът Атидже Вели и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Асеновград1

Имаме нужда с вас с разум да гласуваме на вота, а парламентарните групи да поемат отговорност и то в диалог, който липсваше последните 13 години. Ако ние подкрепим кандидатите си, ще имаме силна група на ДПС, със силно представителство. Тази силна парламентарна група ще бъде част от мнозинството, което ще излъчи редовно правителство и в него ще участва ДПС, заяви Искра Михайлова.

Асеновград3

Тя призова на 2 април да се гласува с разум, отговорно,  за да бъдат там отговорни хора, които в диалог да градят бъдещето на страната ни.

Съкращението на нашето мото е РОД. Ние приканваме всички да мислят за българския род, защото ние се чувстваме като един голям род, заяви още Искра Михайлова.

Тя подчерта, че централният предизборен лъч е в Асеновград, за да подкрепи листата на ДПС.

Листата се води от един дългогодишен депутат, признат енергиен експерт. В най-тежките месеци, когато Европа се чудеше какво да прави, както и България, някои хора безотговорно направиха така, че цените на горивата да стигнат до нива, които доведоха до инфлацията. Тогава Рамадан Аталай беше единственият компетентен човек, който следеше какво се случва и в Европа, и в света, и предлагаше разумни и отговорни решения, в диалог с всички, категорична бе Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност