Рамадан Аталай в Асеновград: 13 е фатален номер само за тези, които ни подценяват. Без ДПС България няма как да се управлява

13 номер е фатален само за тези, които подценяват ДПС. Това заяви дългогодишният депутат и водач на листата на ДПС В Пловдив област Рамадан Аталай на предизборна среща в Асеновград. В нея участваха още председателят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Асеновград1

Всичко, което Движението прави през последните години, е доказателство, че без ДПС България няма как да се управлява. Разбраха го и у нас, и в Европа. Затова,  нека забравим негативизма и омразата, личния интерес и всичко онова, което ни дърпа назад. А с разум, отговорност и диалог да решаване проблемите на хората, заяви Рамадан Аталай.

Той е категоричен, че ДПС е най стабилната политическа формация в България.

Асеновград3

Това е защото сме заедно и когато има избори, знаем да понесем отговорност - да отидем до урните и да гласуваме. С помощта на ДПС дадохме възможност на всеки български гражданин да упражни правото си на глас с хартиена бюлетина и с машина, заяви дългогодишният депутат от ДПС.

Асеновград6

Благодарение на ДПС в 48-ото Народно събрание със закон бе прието да се облагат сръхпечалбите на енергийните компании с 33% и така дадохме подкрепа на хората и бизнеса. Това  включва помощите за потребителите на електроенергия, подпомагането на крайните потребители на моторни горива, както и закона за прилагането на дерогацията на износа на продукти от петрол. Тук следва да се добави и ключовата роля на ДПС в изготвянето на решението, с което се дава мандат на правителството за предоговаряне на Националния план за възстановяване и устойчивост в частта енергетика, каза още Аталай. И добави: „Във всяка комисия имаме експерти, няма народен представител от ДПС, които да не тежи в комисията, в която участва.”.

Асеновград7

ДПС още от създаването си е политическата формация, която носи спокойствие и сигурност, знае как да води диалога за стабилизиране на страната, как да носи отговорността за бъдещето. Трябва да сте горди с това, че сте депесари, гласувайте с номер 13, заяви Аталай.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност