Халил Летифов в Казанлък: Всички очакват ДПС да е разумната сила. Само ДПС има план за излизане от кризата

Оказва се, че правовият ред и демокрацията, които сме създали с огромните усилия на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, са наистина много крехки. Демокрацията, правата  и свободите на българските граждани трябва да се отстояват всеки ден. Това заяви заместник-председателят на ДПС и водач на листата за Стара Загора Халил Летифов на предизборна среща в Казанлък. На нея присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов. 

Казанлък1

За да ги отстояваме, трябва да гласуваме с разум и отговорност. Тогава ще има и искрен диалог, добави Летифов.

Казанлък3

Той заяви, че всички погледи сега са насочени  към ДПС като очакват това да е партията, която да поведе този диалог и да поеме отговорност, да е разумната сила.

Тогава нека  ДПС бъде и първата сила, призова Летифов.

Казанлък4

Той е уверен, че председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще положи всички усилия да разреши политическата криза, която пречи да се решат всички останали.

Казанлък5

Само ДПС има план за излизане от криза и има регионални планове. Ние знаем какви са проблемите на регион Стара  Загора. Сред тях са проблемите на енергетиката, на розопроизводителите, на земеделците.  Един от най-важните е за свързаността като цяло, тъй като оттук минават едни от най-важните пътища - магистрала "Тракия", подбалканския път, връзките север-юг. Тази свързаност създава огромен трафик и най – черните неврологични точки, които години наред очакват своето решение, обясни Халил Летифов.

Казанлък11

ДПС е част от решението на проблема, без  ДПС политическата криза не може да бъде решена, без ДПС не може да се намери устойчиво решение на останалите кризи, заяви заместник-председателят на партията.

Казанлък12

Той заяви още, че експериментите в политиката си имат цена, която я плащаме всички ние.

Експериментите водят до нови експерименти за сметка на сигурността на българските граждани. Единствената инвестиция на нашия разум е номер 13, всичко друго е компромис и задълбочаване на кризите. Решението на кризите минава през ДПС, заяви Халил Летифов.

Казанлък13

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност