Александър Несторов: Деца вдъхват кураж на връстниците им, пострадали от земетресението. Във време на разделение, да вземем пример от тях

Във време на разделение, трябва да вземем пример от децата. Това написа във фейсбук водачът на листата на ДПС в Перник Александър Несторов, след като разгледа рисунки, направени от деца в Перник, за да вдъхнат кураж на връстниците им в районите на опустошителното земетресение в Турция.

Несторов1 

Детските души са чисти, те не са обременени с предразсъдъци, лоши мисли или омраза. Затова нямаше как, когато разбрах какво са направили невероятните деца от детска градина “Родолюбче” - гр. Перник, да не се трогна, пише Несторов.

Несторов2

Той разказа как заедно със своите учители и родители, децата са се организирали и събрали пари, с които да закупят принадлежности от първа необходимост за засегнатите от земетресението дечица.  Нарисували са и рисунки за приятелството между децата от двете държави.

Несторов3

Най-малкото, което мога да направя, е да популяризирам рисунките. Децата са чисти. Те играят заедно без значение от всякакви социални разделения, от които се влияем ние, възрастните. Във време, в което безродни политици се опитват да поставят линии и да разделят обществото, трябва да взимаме пример именно от децата, пише Несторов.

Несторов4

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност