Мустафа Карадайъ: Това сме ние - кръвна група ДПС+. Време е за единство и заедност!

Ние сме силен, голям депесарски род, с кръвна група - ДПС положителна. Тръгнахме на тази кампания с мотото  „Разум, отговорност, диалог“, което съкратено означава – РОД, защото най-важната задача е да спрем обедняването. Ще го направим - с разум, а не с противопоставяне и разделителни линии.

Гурково3

Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Гурково. На нея участваха заместник-председателят на ДПС и водач на листата за Стара Загора Халил Летифов, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Гурково4

Разум ни трябва, за да спрем обедняването. Отговорност ни трябва, за да изпълним това решение - всички заедно да спрем обедняването. А за да може това да стане, трябва да има диалог, каза още Карадайъ.

Гурково5

Време е за единство, за заедност, за отговорност и диалог. Време е да се решават проблемите на хората и дневният ред на хората да бъде дневният ред на политиците. Време е да участваме в мнозинството в НС и да излъчим редовно правителство, което да решава проблемите на хората, най-големият от които е прогресивното обедняване, каза лидерът на ДПС.

Гурково6

Той добави, че с тези избори се полага основата и за местния вот наесен.

В община Гурково наесен трябва да покажем, че ДПС ще спечели, категоричен е Карадайъ.

Гурково7

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност