Халил Летифов в Гурково: За да има правителство, трябва да има повече ДПС в 49-ото Народно събрание

В навечерието на петите поредни избори за последните 2 години пред нас стои една дилема. Дилема, която не само ние знаем как да решим, а цяла България очаква от нас ние да  решим. Това заяви заместник-председателят на ДПС и водач на листата в Стара Загора Халил Летифов на предизборна среща в Гурково. На нея присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Гурково6

Цяла България знае, че само Движението за права и свободи има потенциала и опита да реши политическата криза. Тя се решава само с разум, отговорност и диалог. Само нашето единение, нашата отговорност и нашият диалог ще разрешат каскадата от кризи, добави Летифов.

Гурково7

За да има правителство в България, за да има решение на кризите в България, трябва да има повече ДПС в 49-ото НС. За да се отпушат проблемите  на общините, на малките населени места, ДПС трябва да има 49 народни представители. Ключът към решаването на проблемите е нашето единение в цяла България и то се нарича ДПС, заяви още Халил Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност