Искра Михайлова в Ябланово: Ще осигурим инвестиции в малките населени места

Когато говорим за инвестиции, ние говорим за инвестиции в малките населени места. Защото всички хора имат право да живеят по един и същи начин, и ние вярваме в това. Това е веруюто на ДПС! Това заяви евродепутатът от ДПС Искра Михайлова на предизборна среща в Ябланово. В нея участваха лидерът на Движението Мустафа Карадайъ, заместник-председателят Ахмед Ахмедов, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, водачът на Сливенската листа Хатидже Георгиева и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Ябланово4

Чета "голяма новина" - наши опоненти, които доскоро се опитваха да управляват, но си отидоха за няколко месеца, открили много важно нещо. Нещо, което г-н Карадайъ повтаря от години, а в кампанията - от Видин до Ябланово. Те открили, че това, което трябва да прави бъдещето правителство, е да решава проблемите на хората. Ако дойдат тук, им напомнете, че Мустафа Карадайъ и Движението за права и свободи това го знаят от години, каза Искра Михайлова.

Освен това им кажете, когато става дума за инвестиции, че те си представят завод за батерии на стойност 1,5 милиарда, а в малките населени места има нужда от ремонти - на читалището, училището, библиотеката, кметството, допълни Михайлова.

Ябланово5

Като говорим за инвестиции, тези, същите договориха План за възстановяване и устойчивост и твърдят, че били дошли милиард и 200 млн. Къде са, някой да ги е усетил? Нещо да е дошло? Те са толкова некадърни, че средствата стоят там някъде и те не ги използват, защото не са измислили как, продължи евродепутатът от ДПС.

Договорили оперативни програми, План за земеделието... Някой да е усетил нещо, риторично попита Михайлова. И заяви, че за да се случи всичко това България има нужда от редовно правителство, в което да участва Движението за права и свободи.

„Разум, Отговорност, Диалог!“, припомни Искра Михайлова мотото на кампанията на ДПС. И заяви: "Виждате първите букви на нашия слоган, те правят думичката – род, народ. За този род сме дошли да говорим ние, за вашите родове, затова че ние всички сме един голям род, родът на ДПС. Родът на ДПС от Видин, през Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, през Разград, Добрич, Силистра, Варна, Бургас, Шумен – голям е този род, не можеш да го изредиш. Ще продължим към Стара Загора, Пловдив, Кърджали, Хасково, Пазарджик до Благоевград и пак в София. Защото ние искаме да чуем всеки един от вас!".

На 2 април с номер 13 всички да гласуваме - за силна парламентарна група на Движението за права и свободи, призова Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност