Атидже Вели в Ябланово: Брюксел вижда ДПС в управлението

Поздрави от Брюксел предаде евродепутатът от ДПС Атидже Вели на хората в Ябланово. Тя участваше в предизборна среща заедно с лидера Мустафа Карадайъ, евродепутата Искра Михайлова, водача на Сливенската листа Хатидже Георгиева и социалния експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Ябланово5

Днес нашите колеги ни казаха и още нещо - кризите в България могат да се решат, ако има редовно правителство с участието на Движението за права и свободи. Така виждат в Брюксел нещата, заяви Вели. И допълни: "Не случайно нашето мото е „Разум, Отговорност, Диалог!“ Това го може единствено Движението за права и свободи.".

Ябланово8

Днес „Продължаваме промяната“ казват „имало как“ да направят земеделието приоритет. Аз съм член на Комисията по земеделие в Европейския парламент и искам да ви споделя какво всъщност казват те - има как, но не знаем как. Ние от Движението за права и свободи знаем, категорична бе Атидже Вели. И припомни: "ДПС защити повече пари за малките земеделци. ДПС защити повече пари за младите земеделци, но тези пари не стигат в момента до българските земеделци. Защото същите тези хора които ни обясняват, че имало как, тепърва щели да правят Стратегия за земеделието.".

Те две години правят тази стратегия. А дали в нея малките земеделци, младите земеделци и производството на българската храна са приоритет? Който иска да прочете Стратегията и да провери, но аз ще ви кажа - не са приоритет, лъжат, подчерта Вели.

Хората изнемогват от инфлацията и високите цени, земеделците казват, че фалират. Затова сме тук - защото проблемите се решават с диалог, с носене на отговорност и с разум, обобщи Атидже Вели.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност