Д-р Хасан Адемов в Ябланово: Помогнахме на 100 000 души времето в казармата да се признава за трудов стаж при пенсия

Дневният ред на хората в Ябланово са цените в магазина, инфлацията, несигурността на работните места. А на някои партии в София какъв е дневният ред? Къде да преместят Паметника на Съветската армия. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Ябланово. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели и водачът на Сливенската листа на Движението Хатидже Георгиева.

Ябланово5

Д-р Адемов отново изобличи лъжите за пенсиите, които "Промяната" тиражира. Не съм видял човек с 55% увеличена пенсия, казаха преизчисление на всички доходи на възрастните хора, но досега това не е случило с пенсиите само на една трета, обясни Адемов.

Той призова: "С 13 номер за ДПС, за да можем като през 2005 година за 13 минути да направим правителство.".

В нашите вени тече една и съща кръвна група, тя е ДПС. Резус факторът ни е положителен, за това водим и положителна кампания, каза още Хасан Адемов.

Той също подчерта, че ДПС е поправила голяма несправедливост, налагайки решението годините, прекарани в лагери и затвори от репресираните хора по време на тоталитарния режим, да се признават за трудов стаж при пенсиониране. Не са важни парите, а моралната реабилитация. Тези хора са се борили за свободата, за майчините имена, за демокрация в България и заслужават морална подкрепа от ДПС, защото другите партии не се сетиха за тях, подчерта Адемов. Той посочи, че около 100 000 души ще се възползват от другата промяна, направена от ДПС - времето в казармата да се признава за трудов стаж при пенсия.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност