Хатидже Георгиева в Ябланово: Осигурихме безплатни учебници за децата от 1 до 12 клас

Всички виждаме и усещаме какво се случва в страната ни. Народът ни обеднява, хранителните продукти се покачват, има криза в социалната сфера, в икономиката, в сигурността. Всички тези кризи чакат своите спешни решения. Това заяви водачът на Сливенската листа на ДПС Хатидже Георгиева на предизборна среща в Ябланово. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, социалният експерт на партията Хасан Адемов.

Ябланово5

Народът ни каза – партиите еднолично не могат да управляват, трябва въпреки своите различия да се разберат и да работят заедно за страната ни. Но за съжаление в 48-ото Народно събрание това не се получи, продължи Георгиева.

Ябланово8

Тя изброи какво е постигнало ДПС в кратния живот на последния парламент. Благодарение на Движение за права и свободи бяха взети едни от най-важните решения за трудовия стаж - прослуженото време за военна служба се признава за такъв. Годините в лагери и затвори, преживени от репресираните лица по време на тоталитарния режим, също се признават за осигурителен стаж при пенсиониране, каза Хатидже Георгиева.

Тя припомни, че благодарение на ДПС има безплатни учебници за децата от 1 до 12 клас.

Увеличихме минималната работна заплата, както и върнахме конституционното право на всеки да гласува с хартиена бюлетина и да нямат хората притеснение от машините. И това само за три месеца, подчерта Георгиева.

И призова: "Нека да бъдем обединени, нека всички заедно да излезем и да гласуваме с номер 13 за Движение за права и свободи.".

Защото Движение за права и свободи е доказало през годините, че може. Може да управлява и трябва да бъде в управлението на страната, за да има кабинет и нашите деца да живеят по-добре, обобщи Хатидже Георгиева.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност