Искра Михайлова в Руен: Знаем как бързо и веднага средствата по Плана за възстановяване да стигнат до малките и средни предприятия

Правим кампания, която достига до всеки човек. Защото искаме проблемът на всеки човек да бъде част от дневния ред на Народното събрание. Това заяви евродепутатът от ДПС Искра Михайлова на предизборна среща в Руен. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Вели, водачът на Бургаската листа Севим Али и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Руен3

Михайлова сподели, че никой от колегите й в Европарламента не може да си представи как една страна прави път пъти избори за парламент в рамките на две години. Резултатът на ДПС обаче става все по-висок, защото ние правим кампания, която достига до всеки, подчерта Михайлова.

Когато на 2 април гласуваме с номер 13 и изберем четирима народни представители от област Бургас, ние с вас ще допринесем за това парламентарната група на ДПС да бъде силна, многобройна, компетентна, разумна, диалогична и по такъв начин да успее да направи така, че в България най-накрая да се създаде нормално, работещо, редовно правителство с участието на ДПС, подчерта евродепутатът от Движението.

Това е задачата ни. Това не е самоцел. Има политическата криза и ние знаем как да изведем страната от нея, категорична бе Искра Михайлова.

Ние знаем и сме подготвени, имаме връзката от кмета на Руен, през кметовете на малки населени места и общински съветници до Европарламента. Знаем механизма, по който бързо и веднага наличните средства по Плана за възстановяване и устойчивост да стигнат до малките и средни предприятия, каза евродепутатът от ДПС.

И допълни: "Докато все още може, защото в края на годината няма да може.".

Целта ни е да извадим нашата България от блатото, до което я докараха тези, които не умеят, не знаят и не искат. Точно заради това слоганът е „Разум, Отговорност, Диалог!“ -РОД. Род ДПС, Род силен, който държи на народа, от който произхожда. Род, който има бъдеще, обобщи Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност