Атидже Вели в Руен: ДПС ще помогне парите от Брюксел да стигнат до младите земеделци

ДПС защити в Брюксел повече пари за малките земеделци, за младите земеделци, за малките населени места. Това заяви евродепутатът Атидже Вели на предизборна среща на ДПС в Руен. В нея участваха председателят Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова, водачът на Бургаската листа Севим Али и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Руен3

В Брюксел гласувахме 16 милиарда евро за земеделие, но тези помощи и инвестиции не достигат до вас. Днес ГЕРБ казват, че ще работят в Брюксел за изравняване на субсидиите на земеделците, а къде бяха 12 години. Другите казват, земеделието за нас е гордост – има как да произвеждаме евтини храни, ама те не знаят как, заяви Вели.

Те показаха как две години не могат да напишат Стратегическия план за земеделие. Средствата по него са за земеделците - за да им помогнат в кризата, подчерта евродепутатът от ДПС. И призова: "Затова трябва да подкрепим кандидатите на ДПС, за да могат тези пари да дойдат до селата на Руен и до самия Руен.".

Руен2

Гласувахме директива за европейските минимални работни заплати. Директивата беше приета в Европейския парламент и в 48-ото НС. Благодарение на ДПС тази директива ще се прилага като механизъм в България. Сега работим за гарантиране на минималните доходи и така стъпка по стъпка. Но ни трябва повече сила, каза още Атидже Вели.

Руен1

Тази сила от Руен и от Бургас ще я превърнем в отговорност, за да бъдем част от управлението на страната, защото България има нужда от ДПС, обобщи тя.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност