Д-р Хасан Адемов в Руен: Без ДПС няма как да има управляващо мнозинство

От Североизточна България до Руен залите, в които Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи провежда своята кампания, са препълнени. Това ни дава увереност, че без ДПС няма как да има управляващо мнозинство. Това заяви социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Руен. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, водачът на Бургаската листа Севим Али.

Руен2

Четири мандата не може да се състави редовно правителство, възмути се д-р Адемов и припомни как ДПС като мандатоносител през 2005 г. успя да обедини БСП и НДСВ, за да бъде съставен кабинет, който изкара пълния си мандат.

Председателят Карадайъ често повтаря, че ние сме от кръвна група ДПС, но това има допълнение - ние сме позитивна група, заяви Адемов.

Руен5

Днес виждаме как проблемите на хората не са проблеми на много от партиите. Българите страдат от високите цени в магазините. Бизнесът в цялата страна, включително и в Бургаски регион, се оплаква от липса на работна ръка. Това са важните проблеми - несигурността на работните места, несигурността на доходите, които не могат да компенсират инфлацията, каза още д-р Адемов.

Всички обедняхме, допълни той. И обясни, че това се дължи на некадърно управление, което не взе мерки навреме и раздаваше помощи на калпак.

Руен12

А какъв е проблемът на жълтопаветниците, които разделиха България на добра и лоша, на статуквото и на тези, които носят надежда. Кой им дава право да чертаят такива разделителни линии? Те дойдоха с лъжа в българската политика и продължават с лъжа. Те се занимават с Паметника на съветската армия. Той е техният дневен ред, каза още Адемов.

Нашата цел основна, на тези млади момичета и момчета от Бургаската листа, е дневният ред на хората от Руен, да бъде дневен ред на Народното събрание, подчерта социалният експерт на партията.

Хасан Адемов изтъкна качествата на младата Бургаска листа. Тя е балансирана, в нея са хора, които са израснали тук, в Бургаско, хора, които познават проблемите на региона, разумни, отговорни и диалогични, каза Адемов. И призова: "Оставете тези които лъжат да гласуват на 1 април. А ние на 2 април с номер 13 да изберем тези младежи и девойки.".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност