Силна международна подкрепа за ДПС на изборите

Силна международна подкрепа за ДПС на предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 април 2023 г.

Кира Рудик, вицепрезидент на партия АЛДЕ и председател на либералната партия "Глас" в Украйна, Моника Зайкова, председател на либерално-демократическата партия в Северна Македония и Жорж Луи Буше, председател на франкофонската либерална партия в Белгия излязоха със специални видеообръщения в подкрепа на Движението. Ето какво казаха те:

Призовавам българите да подкрепят ДПС

Кира Рудик, вицепрезидент на партия АЛДЕ и председател на либералната партия "Глас"

Обръщам се към вас от Киев, Украйна. Ако има урок, който всички научихме през последната година, то това е урокът на обединението. Ние сме по-силни, по-успешни заедно, работейки, борейки се и печелейки, тогава, когато действаме заедно.

Хората от свободния свят се изправиха и подкрепиха Украйна в най-трудните времена и в най-непрогледния час за нас.

Бих искала да поздравя всички хора в България, които ни подкрепят, особено партия ДПС, партията от нашето семейство - АЛДЕ. Благодаря за цялата подкрепа през изминалата година и за всичко, което предстои. Благодаря много.
Затова и призовавам хората в България за подкрепят ДПС като проевропейска, демократична партия, носител на силни либерални ценности. Това е много важно за всички нас, за да бъдем обединени и да действаме заедно. Благодаря ви много и слава на Украйна!

ДПС показа, че е подготвена да застане в борбата срещу корупцията и неправдата

Моника Зайкова, председател на либерално- демократичеаката партия в Северна Македония

Драги приятели от България с цялата си почит давам нашата подкрепа на ДПС в предстоящите избори. ДПС залага на либералните ценности - права, свободи, човешки права без разлика на еническа принадлежност.
ДПС показа, че е подготвена да застане в борбата срещу корупцията и неправдата.
ДПС разбира, че ключът за просперитета на нацията е всеки гражданин има равни възможности да успее и да допринесе за по-доброто бъдеще.
Давам подкрепа на кандидатите на ДПС, вярвам че всеки един от тях ще движи България към прогрес. Успех на изборите!

Ако искате България да е силна в ЕС, гласувайте за ДПС

Жорж Луи Буше, председател на франкофонската либерална партия в Белгия

Посланието ми днес ще бъде кристално ясно: Ако искате да закрепите страната си в ЕС и да развитие икономиката, иновациите, мира и просперитета в България, правилният избор, който може да направите, е да гласувате за партия ДПС.

Днес повече от всякога трябва да отстояваме европейските либерални ценности - върховенство на правото, свободата, равенството и икономическия растеж.

ДПС може и ще допринесе за всичко това, така че на 2 април гласувайте за кандидатите на ДПС.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност