Искра Михайлова в Айтос: ДПС ще направи така, че инвестициите да стигнат до всеки регион, до всеки производител

Няма инвестиции, погледнете данните. ДПС може да промени това, заяви евродепутатът от ДПС Искра Михайлова на предизборна среща в Айтос.

Нашата цел е политическа сигурност, излизане от политическата криза, силна парламентарна група на ДПС, участие в парламентарното мнозинство, излъчване на редовно правителство в България, което ще направи така, че инвестициите да стигнат до всеки регион, до всеки производител, до малкия и среден бизнес, в подкрепа на хората, подчерта Михайлова пред препълнената зала. И обяви: „Дневният ред на хората ще бъде дневен ред на Народното събрание.”.

Айтос5

В срещата участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, водачът на Бургаската листа Севим Али и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.   

Дойдохме специално в Айтос, за да ви кажем, че това е най-добрата листа в област Бургас, похвали отбора на ДПС Михайлова. И заяви: „Ние ги подкрепяме с цялата сила на Движението за права и свободи. Ние ги подкрепяме с гласовете на всички хора, които се срещнахме от Видин до Русе и Силистра. Сега продължаваме надолу и ще стигнем до Благоевград.”.

Айтос9

Имаме основание да подкрепяме тази листа. Частни предприемачи, строители, хора които работят и в Европа, хора с опит, доказали се, дават работа на други – носят отговорност, умеят да носят отговорност. Те участват в тази листа със своята компетентност и опит, заяви Искра Михайлова. И допълни: „Младежи, поздравления!”.

Айтос10

Прекрасна листа, за която ние сме убедени, че с разум, с отговорност и по пътя на диалога ще защити интересите на всички граждани на област Бургас. Призоваваме ви, да се вгледате в тях. Заслужават да представляват област Бургас в Народното събрание, защото такива хора с разум, с отговорност и чрез диалог ще направят така, че Движението за права и свободи не само да бъде част от мнозинството в парламента, но и да поеме отговорността за съставянето на редовно правителство на България, каза още Искра Михайлова.

Обърнете внимание на плакатите на ГЕРБ - седнали, вкопали се. И какво ни обещават - че пак отново ще правят същото. Стига толкова. Да станат от тези столове и да дадат възможност на хората, които могат, да работят. А другите написали на плакатите си „Има как”. Има, да, но трябва да знаеш как, а те не знаят, доказаха го, продължи евродепутатът от ДПС.

Айтос11

Ако не си израсъл в голям род, ако не са те научили на ценности в този род, ако не са те научили да си почтен човек – да защитаваш правата и свободите на хората, да си достоен човек, може да си получил образование където и да е, но не си стойностен човек, каза още тя.

И заяви: „Ние с вас принадлежим на един род, вижте първите буквички на нашето мото – РОД, голям род. Онзи голям род, който представлява ДПС и към когото ние всички принадлежим. Ето тези хора с техните знания, с техния опит, с тяхната отговорност, представлявайки рода на ДПС, могат да доведат до това страната ни да върви напред.”.

Айтос13

По-рано през деня Мустафа Карадайъ, Искра Михайлова и екипът на Централния предизборен лъч посетиха Архитектурно-етнографски комплекс "Генгер"  в Айтос. Той представя действаща на открито етнографска експозиция с най-типичните за Айтоския край народни художествени занаяти, където всички гости, било то от България или от чужбина, се радват на истинското българско гостоприемство. В комплекса е изградена алея на старите айтоски занаяти с работилници, построени във възрожденски стил.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност