Севим Али в Айтос: Да бъдем отговорни към младите, за да не търсят препитание в чужбина

Нашият почетен председател д-р Ахмед Доган създаде Движението за права и свободи, за да не може никой да бъде мачкан и унижаван от какъвто и да е режим. Днес е необходимо единствено и само силно,  единно, сплотено ДПС. ДПС, което е гарант за правата и свободите на всички български граждани. Това заяви водачът на бургаската листа на ДПС Севим Али на предизборна среща в Айтос. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатите от ДПС Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Айтос5

Най-силната листа. Това са вашите деца, вашите синове и дъщери. Хора, които осъзнават думите „Разум, Отговорност, Диалог!", представи бургаския отбор на ДПС Севим Али.

Отговорност пред младото поколение, което за съжаление последните 12 години, когато управляваха ГЕРБ и тези, които се наричат „Промяната“, а всъщност са подмяната, напусна нашата Родина, за да търси препитание в чужбина. Отговорност към нашите майки и бащи, които изградиха Родината ни от нулата и заслужават нашия поклон и уважение. Отговорност не в бъдеще време, а веднага след 2 април да поемем управлението на страна  заедно,  това го можем единствено ДПС, категоричен бе Али.

Айтос7

И призова: „Да променим икономическата ситуация, да я направим такава, каквато беше в периода 2001-2009 година, когато управляваше ДПС!”.

В 49-ото НС  ще работим усърдно, така както сме работили  и в предходния парламент, за да преодолеем всички кризи, в които България се намира. Най-голямата криза, която ДПС е решена да преодолее, е политическата - с разум, отговорност и диалог, увери Севим Али. И припомни, че в 48-ото НС ДПС загърби партийния интерес в името на националния.

В този кратък живот на парламента, какво направи ДПС за българските граждани, попита Али. И изброи:

„Първо, възстанови конституционното право на всеки български гражданин да гласува, ако иска с хартиена бюлетина, ако иска с машина. Второ, благодарение на ДПС минималната работна заплата ще бъде 50 % от средната брутна работна заплата

Благодарение на ДПС всички ученици от 1 до 12 клас ще имат безплатни учебници. Благодарение на ДПС учебниците на турски, който се печатаха и раздаваха от ДПС, ще бъдат ангажимент на държавата.”.

Нека да бъдем, разумни и отговорни към самите нас, към нашите деца и бъдеще, за да имаме една стабилна, многобройна парламентарна група в 49-ото НС. Група, която наистина знае и може да изведе страната ни от всички кризи, в които се намираме, призова Севим Али.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност