Мустафа Карадайъ в Сунгурларе: Длъжни сме да бъдем част от мнозинството, което ще излъчи редовния кабинет, решаващ проблемите на хората

Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова мнозинство, което ще решава проблемите на хората. От онова мнозинство, което да излъчи редовния кабинет, който ще решава истинските проблеми на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Сунгурларе в местното читалище.

Сунгурларе3

"Наш дълг е да го направим. Хората живеят в трудна ситуация", подчерта бургаският отбор на ДПС, който получи мощна подкрепа от евродепутатите Атидже Алиева-Вели и Искра Михайлова. Гостите бяха посрещнати по стар български обичай, а началото бе дадено с химна.

Сунгурларе4

Ние сме платили много висока цена за демокрацията и свободата в България. Затова ние имаме дълг да защитаваме демокрацията в България, категоричен бе Карадайъ. Затова - до изборите в диалог с гражданите, с ясната отговорност какво вършим, накъде вървим, с разум да си изпълним стратегията за повече от два мандата във 2 МИР- Бургас. И на 2 април да излезем с поета отговорност за своята собствена съдба, с поета отговорност за съдбата на България, с разум да гласуваме с № 13, бе апелът на председателя.

Сунгурларе5

Това е до изборите. А след изборите нашата задача е с онзи добър резултат, който ще изпрати в 49-ото НС 49 народни представители от ДПС, да бъдем част от мнозинството в НС, което ще излъчи редовния кабинет, заяви водачът Севим Али. И подчерта, че основната задача на политиката е да решава проблемите на хората, не да налага лични интереси.

Сунгурларе6

Вторият в листата Ешереф Ешереф заяви, че е горд, че е част листата, съставена от можещи бойци изцяло от региона. "Заедно за изборен байрам"- призова Ешереф.

Интересът на българите над всичко останало, подчерта Фатме Рамадан, трета в листата.

Сунгурларе2

Лидерът на ДПС благодари на структурата на Движението, която се включи много активно в организацията на дарителската кампания в подкрепа на турския народ след опустошителните земетресения и на хилядите дарители от цяла България. Дълбок поклон пред всички български граждани, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения, заяви Карадайъ.

Разум, Отговорност, Диалог – РОД. Слоганът на ДПС напомня на всеки за рода, родното място, Родината, заяви още Севим Али и допълни: "Хората чакат от нас решения на конкретните им проблеми – инфлацията, доходите, работните места. Длъжни сме да отговорим на очакванията им".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност